vineri, 9 aprilie 2010

"In plata Domnului"

A fost Pastele...si toata lumea a postat una alta, urari de bine...eu nu le am cu sarbatorile religioase, nu le am in general cu biserica...astfel incat m-a uns la suflet acest blog care atinge cu mult umor niste puncte sensibile.
Decizia mea a fost sa-l pun la urmarite si sa-l dau mai departe.

Aici puteti vedea postarea originala si daca vreti sa rasfoiti si restul blogului.



6 comentarii:

  1. Cat de urat din partea ta. Ar fi dragut sa ramai la handmade daca la asta te pricepi si acolo unde nu-i de nasul tau nu te baga. Suntem un popor de oameni crestini, indiferent cine este la conducere. Nu conteaza cine conduce biserica ci conteaza faptul ca, prin acesti oameni, Dumnezeu isi face lucrarea. Fa bine si sterge acest post inainte sa-l vada cineva care te poate amenda serios pentru astfel de cuvinte. Incepand cu garda financiara. Nu doar televiziunile sunt amendate pentru blasfemie, ci si persoanele fizice. Daca in 2 zile acet post nu dispare, eu insami iti fac reclamatie si sa te pregatesti pentru o amenda de zeci de mii de lei din partea financiarului dar si a BOR.

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana, imi placea blogul tau inainte de aceasta postare.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu voi sterge postarea, pentru ca sunt de acord cu ea, voi sterge doar textul care nu imi apartine si voi lasa link catre autor

    garda financiara amendeaza pentru venituri incasate si nedeclarate nu pentru exprimarea ateismului...si as vrea sa vad si eu BOR dandu-mi amenda

    eu din cate stiu avem dreptul la libera exprimare si sunt o groaza de bloguri care exista bine-mersi si care depasesc orice limita a bunului simt, blasfemei, etc

    suntem un popor de crestini, poate, dar asta nu inseamna ca toti suntem la fel

    RăspundețiȘtergere
  4. p.s. - as aprecia daca v-ati asuma si identitatea cand va exprimati un punct de vedere

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmmmm,credeam ca ajunsi in anul 2010 suntem destul de deschisi la minte incat sa avem capacitatea de selecta si intelege anumite lucruri.
    Credeam ca avem capacitatea de intelege felul de a gandi a celor din jur,fie ca acesta ne place sau nu.
    Credeam ca avem capacitatea de a intelege dreptul la libera exprimare,fie ca acesta este unul elegant si plin de evlavie,fie ca este unul mai din topor dar foarte inteligent si plin de adevaruri.
    Credeam ca avem capacitatea de a ierta,de a sfatui,de a indruma...Aiurea.Stim doar sa amenintam,dar suntem evlaviosi,stim doar sa aratam cu degetul,dar suntem foarte credinciosi! Nu-i asa?
    Ce a suparat cel mai tare oare? Faptul ca s-a spus ca de fapt credinta din ziua de astazi este o afacere foarte profitabila?Bani rulati,spalati,neimpozitati de preainaltele fete bisericesti? Asta a suparat?
    Faptul ca dumnezeu este in tot ce ne inconjoara si nu in icoane,oase,mani linse,lumanari,inmormantari,nunti,botezuri platite cu bani grei? Asta a suparat?
    Din cate stiu,lui Moise nu i-au trebuit nici altare,nici icoane,nici mani linse,doar un loc linistit pentru rugaciune si atat. Pe atunci era pura credinta nu o afacere.
    Ce mai ramane draga doamna,domnisoara? Sa ridicam in piata Constitutiei un rug si...sa ardem vrajitoarele,nu?
    Eu raman la varianta mea.Ma rog lui si doar lui,ma destainui lui si doar lui,ii multumesc lui si doar lui si pentru asta nu am nevoie de intermediari.
    Sa fiu oare o pacatoasa?
    Daca am un ban si nu am ce face cu el,il donez unui batran,copil care chiar are nevoie de ajutor.Ma gandesc ca burdihanul popii se poate lipsi de coltul de pane ce si l-ar fi cumparat din banutii de la mine.Aiurea,nu am vazut nici unul.Cand vad banutii,toti balosesc ca niste fiare!
    OARE GARDA FINANCIARA A CALCAT VREODATA PRAGUL VREUNEI BISERICI????????????????

    Nu-mi voi dezvalui identitatea pentru ca nu vreau.Vorbim de la anonimus sa anonimus,asa este frumos!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fucking hilarious. Amenda de la BOR, puahahaha, best thing I've heard all week.

    RăspundețiȘtergere