luni, 13 ianuarie 2014

Sorcova vesela origami style

Am avut chef anul acesta sa experimentez si sa incerc sa fac sorcove din florile origami pentru sferele morning glory. Asa ca m-am pus pe treaba.

Si au inceput sa se adune florile. Si aici ca si la braduti am folosit multe materiale adunate pe care nu le mai puteam pune intr-o sfera. Pe langa asta, ca diferente: am folosit flori cu cate 6 petale fiindca asa puteam face combinatii de culori, si pe langa floarea de baza am mai venit cu petale suplimentare superioare.

Am folosit bete la aproximativ 30 cm lungime. 
Pe primele 2 le-am zbarcit, fiindca nu am vrut sa folosesc sarma ca la cele din comert si am incercat sa le lipesc cu silicon fierbinte dar nu reuseam sa le asez pe pozitie, asa ca am inghesuit multe flori. N-a iesit rau, dar nici bine, in primul rand nu era ce vroiam eu de la sorcova.
Am lasat sa mai treaca o zi si mi-a venit o idee cum sa le fac sa stea asezate cum vreau eu. Am folosit o bucata de fetru cu o latime de aprox 3-4 cm, pe centru am asezat batul, am lasat cam 2 cm in varf ca sa lipesc floarea de sus si apoi am coborat cu cate 2 flori . Eu am folosit 6 flori, dar se pot face si mai mari sau mai mici dupa necesitati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu