vineri, 10 decembrie 2010

Poze workshop servetel Carturesti nov 2010

Cu o oarecare intarziere, vin cu update la ultimele evenimente si incep cu workshopul de tehnica servetelului desfasurat la sfarsitul lunii noiembrie la libraria Carturesti.
Incepem cu decuparea modelului doritSimilar cu tehinca decoupage, se da un strat de lipici pe suprafata pe are urmam sa aplicam servetelul.
Diferenta este ca la servetel trebuie sa avem grija sa indepartam celelate straturi ale servetelului, ramanand doar cel de deasupra cu modelul care urmeaza a fi imprimat.

Dupa ce aplicam modelul pe suprafata de decorat, se mai aplica inca un strat de lipiciSi apoi asteptam sa se usuce, sau vanturam...dupa preferinteDupa ce se usuca lipiciul se mai adauga cel putin un strat de lac pentru protectie si pentru un efect frumos finisat.

Si doua cutii sau capace frumos decorate

Iar asta fost jucaria mea, dupa aceea mi-am dat seama ca nu am folosit fundalul care trebuie, fiind placaj si culorile aproapiate nu se vede foarte bine modelul, in astfel de cazuri e bine sa seaplice inainte un grund pentru a se da o baza , de obicei folosindu-se albul.
Aici sunt doar o mica selectie din poze, ma puteti contacta pe mail si va trimit o arhiva a tuturor pozelor la cerere.

Un comentariu: