miercuri, 9 noiembrie 2011

Concurs de Sarbatori

I-as zice "give away" dar de data asta sunt cu Pruteanu, chiar daca in alte ocazii prefer dulcele grai englezesc :D
Chiar daca nu am mai postat nimic si am facut pauze de lucru , gata cu vacantele ca ma mananca degetele.
Detalii concurs:
Modalitate: tragere la sorti
Perioada: va fi in 2 etape
Etapa 1 - 10-25 noiembrie, pe 26 noiembrie se va face si prima extragere, astfel incat premiul sa ajunga la castigatoare inainte de Mos Nicolae
Etapa 2 - 26 noimebrie - 16 decembrie, cu extragere pe 17 decembrie ca premiul sa ajunga inainte de Craciun . Nota: aici vor intra toti participantii
Premii (deocamdata zic eu ca vor fi cate unul pe etapa, dar probabil voi deveni mai generoasa) :
Etapa 1 - o decoratiune de iarna la alegere
Etapa 2 - o bijuterie la alegere
Ce trebuie sa faceti - sa dati mai departe Blogul lui Bibi.
Varianta 1 - o puteti face prin e-mail cu mentiunea "Pentru concurs DMS" sau cu link direct catre blogul meu daca vreti sa se inscrie si alti prieteni la concurs . Nu voi pune un minim de adrese, doar conditia sa ma puneti si pe mine in CC sau BCC (astfel incat sa va inscriu in concurs) si va promit ca nu le voi folosi in niciun scop de promovare pe viitor.
Varianta 2 - O puteti face pe facebook, la fel puteti da mai departe doar blogul sau link catre postarea mea de concurs si imi faceti tag ( cu pagina dedicata sau cu profilul personal).
Adresele de mail pe care le puteti folosi pentru a sti de participari: doua.maini.stangi@gmail.com sau doua_maini_stangi@yahoo.com.
Pentru siguranta, voi face periodic cate un update de inscrieri iar daca nu va vedeti pe lista ma puteti trage de maneca.
Multa bafta tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu