miercuri, 22 august 2012

Sfarsit de vara trist pentru tot ce tine de handmade si mestesugarit

Dupa ce targurile handmade organizate in preajma zilei de Sf. Marie si Ziua Marinei au fost complet anulate, inchise, alungate inca din primele ore iata ca si targul mestesugarilor, targ organizat de Muzeul de arta Populara Constanta (de mai bine de 10 ani) a urmat la rand.
Desi de ani de zile era cunoscuta ca locatie expunere zona Piateta Cazino Mamaia, desi erau deja toate avizele luate, banerele comandate si inscriptionate, invitatii si fluturasi imprastiate cu locatia respectiva in cursul zilei de ieri organizatorii au fost informati sec ca acea locatie nu le mai este oferita si ca pot expune in fata Muzeului de Istorie si Arheologie Constanta.
Asta inseamna in oras, nu in statiune, iar pentru expozantii veniti din toate colturile tarii si cazati in Mamaia in ideea de a fi aproape de locul de expunere inseamna un efort suplimentar de a se deplasa cu toate produsele si sa traverseze tot orasul.
Este trist ceea ce se intampla la noi in oras, dar pentru ca acest targ inca expune haideti sa-i promovam incat sa primeasca un numar cat mai mare de vizite.Fiindca merita! Va las in continuare pozele sa va dovedeasca si sa va arate ce minunatii puteti gasi acolo.

3 comentarii:

 1. imi plac aranjamentele din poza 2.tu le-ai realizat?care e tehnica?
  Alina.

  RăspundețiȘtergere
 2. nu, nimic din ce e fotografiat nu-mi apartine, eu doar promovam acel targ

  RăspundețiȘtergere
 3. multumesc pentru raspuns!
  Alina.

  RăspundețiȘtergere