joi, 9 ianuarie 2014

Brazi din polistiren

Toamna aceasta am gasit conuri din polistiren si asa mi-am putut indeplini o pofta mai veche de a face diverse decoratiuni braduti folosind diferite materiale. Nu am comandat decat 5 anul acesta fiindca nu eram sigura cat de mari vor fi, cat de usor ii voi lucra si mai ales cum ii voi decora. Merge usor si acum am o groaza de idei pe care abia astept sa le pun in practica la anul.
Cele mai complexe au fost cele din material textil fiindca de fapt acolo terbuie sa va pregatiti din timp materialele si asta va lua ceva timp. Eu am fost norocoasa fiindca le aveam deja facute de mama mea.


Cele mai multe basici mi le-a lasat cel decorat cu boabe de cafea, fiindca a fost migalos, boabele mici, siliconul fierbinte. Povestea lui va veni in curand.


Apoi m-am relaxat cu unul decorat cu un bradut decorat din dantela elastica si stropit cu margelute rosii. simetric, am o problema cu simetria, recunosc :)

Si cel mai migalos pana la urma s-a dovedit a fi cel din margele, la fel, fiind marunte si migaloase. A durat peste 4 ore si a mancat mai multe pungute de margici, o cutie de bolduri si apoi am trecut la un borcan plin cu ace pentru bijuterii. Partea buna la un astfel de brad este ca puteti folosi margelele desperecheate adunate de-a lungul timpului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu