joi, 29 noiembrie 2012

Targuri Bucuresti - Autor

In week-endul 2-4 noiembrie am avut drum la Bucuresti si mi-am dorit foarte mult sa ajung sa vad targuri handmade de capitala.
Pe de o parte am vizitat targul handmade I Love Handmade detaliat in articolul indicat. 
Al doilea targ vizitat si pe care imi doream mult sa-l vad a fost Autor 8 de la sala Dalles.
Aici aveti pagina Facebook si aici aveti site-ul oficial Autor - Extins. Un album al acelui targ il gasiti in Albumul Autor si cateva cadre surprinse de mine pe Doua Maini Stangi - album Autor.

Si acum sa vin cu impresiile: daca la targuri handmade am participat si ca expozant si ca  vizitatoare, deci stiam la ce sa ma astept, acest targ de bijuterie contemporana a fost prima mea experienta de gen.
As putea spune ca a fost un soc oarecum, clar a fost o iesire din zona de confort, o cu totul alta lume, cu alte reguli, cu alte perspective vizuale (sunt o cotofana, aspectul vizual conteaza mult pentru mine, recunosc).
Dar mi-a placut! MULT! Mi-a placut sobrietatea, mi-a placut contrastul salii in culori de alb si negru, liniile simple in modul de expunere, inventivitatea unora din spatii in aranjarea produselor, spatiile aerisite intre expozanti astfel incat sa poti cuprinde si admira creatia fiecarui artist. Mi-au placut produsele expuse, si luate individual si per total. Si mi-am dat seama cat de diferita este creatia din targurile de handmade fata de bijuteria contemporana, cat de mult te schimba scoala si cate "usi si ferestre" iti deschide.
Si acum stiu ce vreau sa fac cand voi fi mare, adica intr-un viitor nu foarte indepartat: vreau sa fac si eu un curs de bijuterie contemporana, inca nu stiu in ce directie anume, sau ce as vrea sa fac mai concret, dar vrea sa deschid aceasta noua poarta si sa vad ce descopar (in mine) mai departe.
Va las cu o selectie de fotografii mai jos, albumul intreg putand fi vazut pe Facebook
pe Doua Maini Stangi - album Autor.

Mai vreau sa scriu si despre Orasul Vorbeste, dar ii voi dedica un articol separat, fiindca merita.


Un comentariu:

  1. Steaua Craciunului sa va lumineze viata si fie ca sarbatoarea magica a Nasterii Domnului sa va aduca sanatate,fericire,implinire,succese,iubire si numai bucurii!
    Craciun Fericit alaturi de cei dragi!

    Alina.

    RăspundețiȘtergere