miercuri, 28 noiembrie 2012

Targuri handmade Bucuresti - I Love Handmade - Sutzu

In week-endul 2-4 noiembrie am avut drum la Bucuresti si mi-am dorit foarte mult sa ajung sa vad targuri handmade de capitala, vroiam sa vad diferenta ca expozanti, numar, marimea targului, flux de vizitatori, etc.
Am vizitat pe de o parte targul de la Palatul Sutu -Muzeul Bucurestiului - I Love Handmade. Stiam de el de mult, stiam ca e foarte dorita participarea la acest targ. Am gasit o curte plina de expozanti cu diverse produse, o explozie de culoare, de imaginatie, am recunoscut unele bloguri dupa nume sau dupa creatii si am vazut altele noi care mi-au castigat admiratia.
Ce-mi place intotdeauna la targurile handmade este atmosfera, caldura emanata de expozanti, incantarea, surpriza, uimirea si in final respectul clientilor si al vizitatorilor si nici acest targ nu a facut exceptie.
Frumos! La mai mare si la mai multe! 

Pentru cei care vor sa ii urmareasca indeaproape, aveti aici pagina Facebook  si situl bogat in categorii si articole, inclusiv multe, multe tutoriale simple si de efect site I Love Handmade.
In incheiere va las cu o selectie de fotografii de la fata locului, tot albumul putand fi vizionat pe pagina Facebook Doua Maini Stangi.

Al doilea targ vizitat in Bucuresti a fost Autor de la sala Dalles, pe care il voi detalia maine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu